Vi har lång erfarenhet av att jobba med Google Analytics och Google Tag Manager. Data är en stor och viktig del av allt vi gör på Omnidig.

Daniel Carlbom hos oss har under många år jobbat på en av Nordens största byråer inom digital marknadsföring. Där med fokus på just webbanalys.

Nu driver han Omnidig som ett familjeföretag tillsammans med sin fru Cecilia och brinner helhjärtat för att säkerställa att så många som möjligt drar nytta av allt som Google Analytics har att erbjuda.

Vi vet att det är lätt att implementera Google Analytics, men en standardinstallation ger inte dig som e-handlare hela bilden. Det vill vi ändra på.

Daniel Carlbom

Vårt erbjudande till dig som e-handlare


Vi tror att du är beroende av den data du samlar in i Google Analytics. Vi tror även att du ibland funderat på om siffrorna verkligen visar hela bilden.

Vår erfarenhet av att senaste året gått igenom många olika webbplatser visar att det tyvärr är rätt vanligt att datan från webbplatsen inte samlas in helt korrekt. Vi vet även att många mindre e-handlare inte har möjlighet att investera massor med pengar i att låta en expert gå igenom sin implementation av Google Analytics.

Vi vill ge er den möjligheten.

SPÅRNINGSKOD

Vi går igenom din webbplats och säkerställer att den spårningskod du har för Google Analytics fungerar.

Det är vanligare än man kan tro att denna spårningskod inte finns med överallt där den borde, eller att koden finns med för ofta. Något som resulterar i att den data som samlas in i Google Analytics blir felaktig och att dina beslut kan tas på fel grunder.

E-HANDEL

Litar du på att allt som rör din e-handel skickas in som det ska från din webbplats till Google Analytics?

Vi säkerställer att transaktioner och övrigt nödvändig data dyker upp som de ska och att dessa attribueras till rätt kanal. Detta för att du som ska känna säkerhet i att de pengar du investerar i digital marknadsföring blir rättvisande.

MÅL

En driva en webbplats utan uppsatta mål är som att köra en bil utan ratt.

Vi ser över de mål som ni satt upp och säkerställer att de är konfigurerade korrekt. Saknas mål hjälper vi er med konkreta förslag på vad som i ett initialt skede borde mätas på er webbplats. Vi ser även över och kommer med rekommendationer på olika händelser som (bör) spåras.

Hur går det till?


Vi går igenom din Google Analytics och säkerställer att det viktigaste är på plats enligt ovan. Målet med vår analys är att ge dig lugn och ro. Du ska kunna lita på din data.

De eventuella fel vi hittar kommer att presenteras för dig så att du vet vad som behöver åtgärdas framöver. Vi kan naturligtvis hjälpa er att få dessa saker på plats också till ett bra pris om det skulle dyka upp något.

Vad kostar det?


Vi vill att svenska e-handlare ska få en så bra grundförutsättning som möjligt och har därför tagit fram detta konkreta paket för att ge dig som e-handlare mer tilltro till din data.

För endast 1990 kr* (exkl moms) går vi igenom och säkerställer att din data är korrekt och rättvisande.

”Hur mycket kostar det dig att ta beslut på fel data?”

* Detta pris gäller enbart direkt mot sajtägare och kommer inte kunna erbjudas mot företag som säljer tjänsten vidare. Läsrättigheter till ditt Google Analytics-konto är en förutsättning för att leveransen ska kunna genomföras.

Säkra upp din data

Boka en analys för din e-handel redan idag!