Sökmotoroptimering (SEO)

Med en bra organisk synlighet är det fler som kommer att hitta ert företag i sökmotorerna. En ökning av relevant trafik till er sajt leder slutligen till fler försäljningar eller leads.

Våra mest efterfrågade tjänster

Teknisk SEO

Vi säkerställer att Google kan hitta och indexera din sajt på bästa möjlig sätt. Vi har väldigt bred förståelse i många tekniska plattformar, språk och CMS.

On-page SEO

Vi säkerställer korrekta meta-taggar och hjälper till att rensa upp allt onödigt som inte behövs på sidan. Säkerställer att Google förstår vad de enskilda sidorna handlar om och att innehållet är begripligt.

Byte av plattform

När det är dags för er att byta plattform och migrera från A till B så är vi med er och planerar under hela resans gång så ni inte tappar trafik efter flytten.

Innehåll

Vi brinner för bra innehåll, och går igenom semantiska söktermer för era sidor samt genomför konkurrentanalyser. Skriver längre innehåll till era sidor för att ranka bättre.

Lokal SEO

Möjliggör för lokala företag att synas på ett så bra sätt som möjligt när potentiella kunder letar efter en lokal tjänst eller produkt.

SEO Audits

Djupdyker i allt som rör er sajts potentiella rankingfaktorer; både on-page och off-page.

Detta ingår i våra tjänster

Vi tittar på tekniken

Renderas era sidor på bästa sätt? Är era CSS- och JavaScript-filer minifierade på ett optimalt sätt? Skapar ert CMS felsidor (404) som ni inte är medvetna om?

Länkar

Är länkarna ni har till er sajt bra och tillräckligt starka att kunna konkurrera med?

Innehåll

Hur många av era totala sidor är indexerade? Är innehållet tillräckligt bra så det svarar upp mot vad besökarna letar efter? Har ni problem med duplicerat innehåll?

Sajtens hastighet

Hur ser er sajt ut i hastighetsmässigt? Finns det något här vi kan/bör förbättra?

Google Analytics & Google Search Console

Är det något som sticker ut som vi skulle behöva hantera? Inga säkerhetsproblem i Googles ögon? Är era sitemaps OK?

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Varför är SEO viktigt för din sajt?

Varje dag görs ungefär 60 miljoner sökningar om dagen på Google i Sverige. Oavsett vad du letar efter idag så plockar du fram telefonen och googlar.

  • ”indisk lunchrestaurang”
  • ”rörmokare falun”
  • ”reservdelar gräsklippare”
  • ”däckbyte helsingborg”
  • ”fast objektiv canon kamera”

Listan kan ju göras oändlig, men syns ni inte på Google så kommer era potentiella kunder inte att hitta er.

SEO innebär att titta på helheten

Idag handlar det inte bara om att säkerställa att du har rätt nyckelord i sidans titel och huvudrubrik. Sajten i sin helhet måste ha en bra användarupplevelse (UX), vara snabb och responsiv, ha en bra URL-struktur, väl genomtänkta metataggar (rubriker, titlar, osv) som hjälper de enskilda sidorna att stå på egna ben, en genomtänkt strategi för internlänkar, och mycket, mycket mer.

Kontakta oss för gratis möte

Med vår breda kompetens och lösningsorienterade förmågor hjälper vi er gärna att vässa er synlighet.