Professionell hemsida till din kennel

Hemsidan är ditt egna skyltfönster

Den hjälper dig nå ut till fler potentiella valpköpare som inte redan finns i ditt egna nätverk.

Många av dagens valpköpare vill göra en ordentlig research innan de fattar beslut att skaffa hund. Man vill jämföra olika kennlar, deras visioner, och hundar.

Detta gör att det är viktigt att ha en väl fungerande hemsida, med tilltalande design, text och bilder. Många kennlar idag har inte en hemsida, vilket gör att de missar många potentiella valpköpare.

Är du en av dem?

Screenshot på startsidan till vår Golden Retriever Kennel.

Låt oss ta hand om din nya kennelhemsida

Även om du har fött upp hundar länge, eller om du är helt ny så är en egen kennelsida bland det första dina nya valpköpare kommer att hitta när de väl fastnat för vilken hundras som passar just dem.

En bra sida, som är optimerad för att synas för just den ras du föder upp kommer ge dig en stor fördel.

Vi får ofta beröm för vår hemsida och många som hör av sig angående valp från oss tycker att den ger ett väldigt seriöst intryck. Många blivande valpköpare vill få en bild av kenneln innan man tar kontakt.

Touch The Stars på Google

Vi är relativt nya och vår egna domän har bara funnits i några år, men vi rankar redan väldigt bra när man letar efter en kennel för vår ras. Det här gör att vi syns på ett bra sätt framför potentiella valpköpare och vår hemsida är ett väldigt bra skyltfönster för vår kennel.

Framförallt när man tänker att en unik, snygg och funktionell hemsida inte kostar mer än en halv valp, och är något du kommer ha nytta av under många år framöver. Det är även din helt egna plattform där du har kontroll över innehållet och hur det ska visas upp.

En post på Facebook försvinner snabbt i flödet, och det är nästan inga som gör ett köp på så pass mycket pengar bara från ett inlägg på Facebook. Den potentiella valpägaren vill lära känna dig som uppfödare och lära sig mer om din kennel. Där är din egna kennelhemsida på en egen domän, som är snygg och representerar din kennel på bästa sätt den i särklass bästa lösningen.

Vi har bland annat tagit fram en exempelsida för en golden retriever kennel, för att visa hur din nya kennelsida skulle kunna se ut.

En hemsida som du vill ha den

Utöver att hjälpa er bygga själva hemsidan till din kennel kan vi även bistå med att ta fram både logotype och en matchande färgpalett om så önskas. Allt till rimliga kostnader.

”Syns du inte, finns du inte.”

Daniel och Cecilia som ligger bakom Omnidig har jobbat med digital marknadsföring i över 10 år och har ett tungt fokus på sökmotoroptimering (SEO), vilket är konsten att få en sida att synas så bra som möjligt när man googlar efter något. Vi bistår er gärna stötvis eller löpande, ett par timmar i månaden enligt överenskommelse, med strategier för hur du kan synas ännu bättre när någon letar efter just din ras.