Hemsida till företaget

Vi bygger snabba, optimerade hemsidor i WordPress till ditt företag där allt du behöver ingår
Varför en hemsida från oss?

Vi har 10+ års erfarenhet av hemsidor och SEO.

Vi är den lilla personliga webbyrån som hjälper ditt företag med helhetsgreppet inom det digitala. Vi vill att du ska kunna fokusera på det du är bäst på och samtidigt känna trygghet i att din hemsida är i bra händer hos oss.

10+ års erfarenhet

Unik Hemsida

Bra support

Inga Dolda kostnader

Snabb Leverans

Säker drift

Prisvärt, snabbt & enkelt

Vi vet hur omständigt det är att behöva hålla reda på sin hemsida när man helst av allt bara vill fokusera på sitt egna jobb. Det man själv är bäst på.

Det du är bäst på.

Din hemsida är ett levande skyltfönster för ditt företag och en av dina absolut viktigaste kanaler för nya kunder.

Låt oss hjälpa dig ge ditt företag de bästa förutsättningarna att synas på Internet, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Inte vilken webbyrå som helst

Vi vill växa tillsammans med våra kunder och ser gärna ett långsiktigt samarbete.

Istället för att enbart sälja dig en färdig hemsida som du sedan behöver ta hand om erbjuder vi er i stället en hemsida till ditt företag som en tjänst.

För en låg månadskostnad tar vi hand om allt gällande din hemsida. Allt från design, hosting, e-post, uppdateringar, säkerhet och backup.

Just för att ditt företag ska få de bästa förutsättningarna och att du inte ska behöva göra sådant du inte vill ta hand om.

SLIPP ALLT KRÅNGEL

Vi tar hand om din hemsida

Med ett av våra fördelaktiga abonnemang på en hemsida till företaget så slipper du oroa dig för allt krångel med ditt företags hemsida.

  • Inga engångskostnader
  • Inga bindningstider
  • Inga dyra startkostnader
  • Vi fixar all design och teknik
  • Vi fixar alla uppdateringar
  • Vi ser till så din mail fungerar

Vi är din egna lilla IT- och marknadsföringsavdelning.

Ditt företag är värd en snabb, SEO-optimerad hemsida

Vi är en liten byrå, men har under de senaste åren jobbat primärt med SEO för allt ifrån små enmansföretag till några av Sveriges mest välkända bolag. Under årens lopp har vi suttit med i SEO-relaterade projekt för välkända företag som bland andra Fortum, Tradera, Atlas Copco och TV4 Play.

I vårt paket med hemsida för företag ingår allt du behöver för att komma igång. Här har vi samlat all vår erfarenhet från olika branscher för att på ett kostnadseffektivt sätt hjälpa ert företag att få den hemsida som passar er budget och era behov.

En snabb hemsida

En snabb hemsida är oerhört viktigt om du vill ha en chans att synas bra i sökresultatet när någon googlar efter din produkt eller tjänst.

Väldigt många hemsidor idag är byggda i WordPress, och även vi bygger hemsidor till företag på denna plattform. Att bygga snabba hemsidor är inte fullt lika enkelt. Väldigt många sidor idag är byggda med olika sidbyggare till WordPress som allt som oftast har väldigt mycket kod i sig som kör sidorna mycket långsammare än vad de borde vara.

Vi undviker i största möjliga utsträckning att använda sidbyggare (som exempelvis Elementor) när vi bygger hemsidor till våra kunder. Vi tycker nämligen att det går att bygga funktionella och snygga hemsidor ändå och är inte beredda att göra avkall på snabbheten om vi kan.

SEO för ditt företags hemsida

Vår långa erfarenhet av att jobba med sökmotoroptimering (SEO) tar vi med oss när vi bygger en ny hemsida till ditt företag. Genom hela processen säkerställer vi en bra grund för ditt företags hemsida och finns med er med råd och stöd längs hela vägen.

I de olika pakten ingår viss tid varje månad där vi aktivt kan jobba tillsammans för att öka er organiska synlighet löpande. SEO är en process som tar tid, framför allt för helt nya hemsidor.

Vi är dock övertygade om att den hemsida vi bygger åt ditt företag har de allra bästa förutsättningarna för att synas bra när dina potentiella kunder letar efter dina tjänster eller produkter.

Liten

995 kr /månad

En enkel hemsida för det nystartade företaget

Upp till 5 olika sidor

Hemsida ingår

Fria uppdateringar

E-post

POPULÄR

Mellan

1995 kr / månad

När din hemsida är företagets viktigaste kanal

Upp till 10 olika sidor

Hemsida ingår

Fria uppdateringar

E-post & Google Analytics

Stor

2995 kr / månad

För företaget där det digitala är högsta prio

Upp till 20 olika sidor

Hemsida ingår

Fria uppdateringar

E-post & Google Analytics

OMNIDIG

Behöver du mer hjälp?

Tveka inte att kontakta oss

Vill du hellre att vi bygger en e-handel eller en hemsida åt dig som du själv sedan tar hand om?

Har du en befintlig hemsida idag och behöver hjälp med annonsering och nya kunder?

Behöver du hjälp med SEO eller Google Analytics på din befintliga hemsida?

omnidig webbyrå

Hemsida till nystartade företag

Det är viktigt att man även jobbar med att få din nya sida att synas på Internet.

Vi vill vara med dig på hela resan och se dig och ditt företag växa. Med vår hjälp ser vi till att du konverterar besökare på din hemsida till kunder.